Izvor:
20.05.2016 u 00:54
0

DOSTA JE BILO: „Parovi“ u suzama, jedna UČESNICA napušta vilu!

Došao je dan kada učesnici "Parova" moraju da isprate gospođu Merimu, kandidatkinju koja je pobedila u "Audiciji" i time sebi obezbedila boravak u luksuznoj vili "Parova" na 24 sata.

Ona je provela veče sa takmičarima i uživala sa njima na žurki na kojoj je i pevala. Merima je na kućnom savetu objasnila da joj je ovo iskustvo neprocenjivo i da joj je mnogo drago što je imala priliku da upozna sve ljude.

Dosta je bilo 24 sata. Neispavana sam, izvinite, nismo spavali, pevali smo i igrali celu noć – rekla je Merima, da se opravda što je dremala u emisiji. Merima će napustiti vilu večeras, a "Parovi" su već tužni zbog njenog odlaska.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter