Izvor:
07.02.2017 u 22:18
0

Ispratila bivšeg, pa poletela drugom u zagrljaj: DALILA I DADO SU PROŠLOST, OVO JE NOVI LJUBAVNI PAR U VILI! (FOTO)

Pored Tijane Ajfon i Dragana Tošića, zatim Dalile Mujić i Dada, Anamarije Džambasov i Tihomira Filipovića (mada su se njih dvoje udaljili), izgleda da se u vili "Parova" krije još jedan ljubavni par.

Naime, poštar Nikola Strahinić nije krio simpatije prema Kseniji Kranjec, međutim publika je osujetila njihovu moguću ljubav, pa ga je izbacila.

Ipak, on se pre nekoliko dana vratio u rijaliti i od tada se ne odvaja od Ksenije. Da li između njih postoji nešto više od prijateljstva, ne znamo je rnismo vidlei, ali njih dvoje su se mazili na krevetu pred svima, Nikola ju je pipao za grudi, a ona nije branila…

Takođe, njih dvoje su sinoć tokom "Parografa" sedeli jedno pored drugog, a Nikola ju je u više navrata grlio.

Inače, ona se kratko muvala sa Tonijem, pa sa Anđelom, ali izgleda da taman što su se zagrejali, oni su izbačeni.

Svakako, navijamo za ljubav, a kako će se njihova odvijati, ostaje nam da vidimo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter