Izvor:
07.02.2017 u 21:43
0

Prvo Dado, a sada Anamarijin bivši: OVO JE DOKAZ DA SE DALILA I TIHOMIR MUVAJU?! (VIDEO)

Otkad je ušao u zabavno – humoristički program "Parovi" i pridružio se ostalim učesnicima, atraktivni fudbaler Tihomir Filipović ne prestaje da provocira Dalilu Mujić.

Naime, Tihomir se na samom početku zbližio sa Anamarijom Džambasov iako je Dalila bila protiv toga jer je čula kada je fudbaler rekao da želi "samo malo da se poigra".

To je dovelo do svađe između Dalile i Anamarije, ali i Dalile i Tihomira. Svi su primetili njenu netrpeljivost prema njemu, međutim izgleda da je Mujićeva "spustila loptu" i upravo je to pitala voditeljka Bojana Ristivojević.

Dalila je priznala da je promenila mišljenje prema njemu, a pogledajte u videu šta ona sada kaže za "nadmenog fudbalerčića", kako ga je u početku nazivala:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter