Izvor:
04.02.2017 u 19:53
0

Ovo još niste videli: MILJANA u bazenu izvela neverovatne AKROBACIJE, koje će vas ostaviti bez daha! (video)

Miljana Kulić, učesnica je "Parova", koja je sigurno po mnogo čemu zaslužna za široke osmehe na licima gledalaca koji prate ovaj šou.

Naime, Kulićeva je po mnogima najduhovitija učesnica pete sezone i svakodnevno priređuje neki novi spektakl, koji ostaje upamćen i ovekovečen na raznim društvenim stranicama.

Ovoga puta Kulićeva je htela malo da vežba, a bazen iz luksuzne vile poslužio joj je kao savršeno mesto za to .

U svemu tome pomagao joj je Dejan Stanković Kralj i dok je ona plivala i radila vezbe u bazenu, on ju je pridržavao i pratio svaki njen pokret.

Kako je izgledala akcija treniranja sa Miljanom,pogledajte u videu ispod. Sigurni smo da ćete i sami nakon ovoga da se oprobate u sličnom stilu vežbanja.

Pogledajte:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter