Izvor:
04.02.2017 u 06:46
0

Pao kao POKOŠEN: Rivasova POBESNELA, pa NASRNULA na učesnika! (foto)

Kakav šou u vili "Parova"!

Vesna Rivas nominovala je Miljanu Kulić jer se, kako je navela, Nišlijka loše ponela prema Aleksandri Subotić, a zbog toga nije kažnjena. Rivasova je tražila da produkcija kazni Miljanu zbog svog "nasilničkog" ponašanja jer je Aleksandru gurnula kod garderobera.

Bojana, Miljana ovde u vili uživa. Ona ode u izolaciju i izađe kad hoće, ode u tajnu sobu, ponovo izađe, a nikada novčano ne bude kažnjena. Okej, jasno nam je da je bolesna, ali kakvo je to ponašanje prema Aleksandri? Ona je gurnula kod garderobera – vikala je Vesna, a potom je zamolila voditeljki da demonstrira.

Vesna je izvela Nikolu kod vrata, a potom ga zamolila da imitira Aleksandru, a ona Miljanu. Potom ga je gurnula i počela udarati duksericom.

Svi su se smejali na ovu demonstraciju, a čak je i voditeljka sakrivala osmeh.

Vesna je imitirala Miljanu i toliko gurnula Nikolu, koji je pao i odleteo metar od Vesne. Naravno, ovo je sve bila šala, odnosno Rivasova je želela da dočara kako je to izgledalo.

Miljana je negirala da se to tako desilo, pa je izvela Kralja koji je imitirao Subotićevu, a ona je istakla kako se zapravo desio taj nesporazum. Uhvatila je Kralja koji se toliko uneo u ulogu, da je na kraju dobio male batine od Nišlijke.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter