Izvor:
04.02.2017 u 05:23
0

Tek stigao, a već je odveo u KREVET: Seksi fudbaler smuvao UČESNICU, ljubili se celu noć, a potom… (foto)

Sinoć se učesnicima najpopularnijeg šou programa "Parovi" pridružio atraktivni fudbaler Tihomir Filipović koji je odmah devojkama u vili zapao za oko, a posebno Anamariji Džambasov koja je uspela i da ga poljubi.

Naime, voditeljka Bojana pitala je učesnike šta ima novo u vili, a Dalila je odmah otkrila da su se Tihomir i Anamarija Džambasov noćas ljubili.

Bojana, ona je isterala Mikija Mećavu iz kreveta, ljubila se sa Tihomirom i u vezi su – tvrdila je ona, dok je fudbaler odgovorio da oni nisu u vezi.

Bojana, priznajem, sviđa mi se, ljubili smo se sinoć, volela bih da bude nešto više, ali ipak je ovo rijaliti, videćemo – priznala je Anamarija.

A šta će se dešavati između ovog novog ljubavnog para, saznaćemo uskoro.

Ostanite uz Happy teelviziju i pratite happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter