Izvor:
04.02.2017 u 04:21
0

Skandal u EMISIJI: Bivši učesnik se uključio u PROGRAM i otkrio da je Bane Čolak VARAO devojku sa…

Večerašnja emisija "Upoznajte Parove" bila je veoma uzbudljiva!

Naime, u toku emisije u program se uključio menadžer i bivši učesnik najpopularnijeg rijalitija "Parovi" Veljko Dabetić koji je želeo da iskritikuje gosta – muzičara Baneta Čolaka jer ga je, kako Dabetić tvrdi, ogovarao.

Čitao sam poruke nekih ljudi, pa me interesuje što si me pljuvao kod Anđele Jovanović. Nema potrebe da me pljuješ kod nje kad si bio sa njom u kombinaciji. Nema potrebe da me pljuješ, a što tvrdiš da nisi bio sa njom, slobodno kaži da li je poznaješ i da li si nešto imao sa njom – rekao je menadžer.

– Ja sam bio u društvu dotične, poznajem je, više je znam iz viđenja i više je znam kao drugaricu. Čak je i Teodora zna. Totalno je to glupo. Nisam te pomenuo nikad, to što ti ljudi poturaju neke stvari, tvoja stvar. Jednom sam s njom bio na nastupu, slikali se – pravdao se Čolak, međutim Dabetić je nastavio da govori.

– Viđali ste se, govorio si kako ćeš da ostaviš Teodoru, ona i ja smo bili u nekoj priči, međutim ona je rekla da ne zna zbog tebe, čeka da ostaviš devojku. Nemam potrebu da se pravdam, ali te glasine, prosto me zanima šta imaš protiv mene – bio je jasan Veljko.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter