Izvor:
04.02.2017 u 02:42
0

Nije mogla da se kontroliše od LJUBOMORE: Evo šta je Mirjana poručila devojci Baneta Čolaka!

Večeras je gostovanje Baneta Čolaka napravilo pravi haos u vili "Parova".

On je napravio pometnu kada se pojavio u emisiji "Upoznajte Parove", jer je za sobom u vili ostavio brojne sukobe i intrige.

Jedan od takvih odnosa je s Mirjanom Praizović, sa kojom je navodno imao seks. Zato je Mirjana, kada ga je videla u studiju sa devojkom, potpuno izgubila živce.

– Od kad je počela emisija nisam reč progovorila. A imam veliku ekskluzivu. Mogla bih opet da sednem na Parograf i otkrijem istinu o svemu, da napravim emisiju od pola sata.- rekla je oštro Mirjana.

Izgledalo je kao Baneta i njegovu devojku ovo ništa nije dotaklo, a da li će Mirjana zaista ostvariti ono što je rekla, pokazaće vreme.

Do tada, ostanite uz Happytv.rs!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter