Izvor:
03.02.2017 u 04:29
0

Ovo se NIKAD nije DESILO: Od osam NOMINOVANIH takmičara, više njih će NAPUSTITI vilu večeras!

Produkcija najgledanijeg zabavno – humorističkog programa "Parovi", otkrila je da će večeras od 22:30h, više od jednog takmičara napustiti najpopularniju vilu na Balkanu.

Naime, osam takmičara je u utorak nominovano za izbacivanje, a do sada je praksa bila da samo poslednji na tabeli sa glasovima publike napušta vilu.

Ipak, produkcija je odlučila da večeras iznenadi takmičare, pa će tako ovo veče zaista biti vanredno.

Ovo se do sad još nije desilo. Više takmičara će večeras napustiti vilu. Da li će to biti dvoje, troje ili više njih, videćete kada se završi izbacivanje – otkrili su nam iz produkcije.

Odluka produkcije, definitivno će iznenaditi sve takmičare, kada im voditeljka Bojana Ristivojević to saopšti, jer oni do sad nisu navikli na to.

Koji takmičari su ostavili najlošiji utisak kod gledalaca, zbog čega će morati da napuste vilu, pratite na Happy televiziji i Happytv.rs, večeras od 22:30h.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter