Izvor:
03.02.2017 u 01:13
0

Sledila se kada je čula: Marko Perović preneo Teodori PORUKU koju je danima IŠČEKIVALA!

Crnogorski zavodnik Marko Perović gost je večerašnje emisije "Upoznajte Parove" kod voditeljke Jovane Jeremić, a skoro svi učesnici popularnog rijalitija bili su srećni kada su ga posle dužeg vremena ugledali na plazmi.

Marko je iskoristio priliku da prenese poruke učesnicima, pa je rekao Teodori Radoičić da su joj drugarice Marijana i Milica poručile da su ljute na nju jer ih nijednom nije pozdravila u lajvu.

Takođe, Perović je preneo Vesni Rivas da je jedan deo fanova ljut na nju jer ogovara učesnike kada sedi u dvorištu i Dalili da smanji alkohol jer se to njenim fanovima ne sviđa.

A šta će njih tri reći posle Markovih poruka, saznaćemo uskoro.

Ostanite uz Happy televiziju i pratite nas na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter