Izvor:
01.02.2017 u 09:19
0

Ujedinili snage: Iznenadićete se kada saznate koja takmičarka je nominovana od strane učesnika!

Još jedne nominacije su privedene kraju. Naime, kada se sabere finalni skor, ukupno je nominovano osomoro učesnika, ali je samo jedna takmičarka imala najviše negativnih glasova od strane cimera iz rijalitija.

Kako se tok nominacija odvijao bilo je i više nego očigledno da su se takmičari ujedinjenim snagama okomili na Mirjanu Praizović, a kao glave razloge naveli su: podmuklost, posmevanje tuđoj sreći, poremećenost i dvoličnost.

Dalila Mujić, Tijana Ajfon, Dragan Tošić i Jelena Krunić bili su najglasniji u odluci da Praizovićevu ne žele više da vide u vili.

Šta će se konačno dogoditi i ko će napustiti najgledaniji rijaliti u regionu, ostanite uz happytv.rs da saznate.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter