Izvor:
31.01.2017 u 22:50
0

PROGOVORILA SANDRA MEDUZA: Učesnica šou programa “Parovi“, koja za sada drži primat u lapsusima, pokazala da nije promoter uzrečice „ima slika, nema ton“!

Starleta Dijandra Pavlović, poznata kao Sandra Meduza, koja je pre ulaska u “Parove” skrenula pažnju javnosti neznanjem na kvizu i seksi fotografijama na društvenim mrežama, u vili se pokazala kao znatno drugačija od onoga kakvu je publika zamišljala. Tiha i povučena, ova devojka se trudila da tokom dosadasnjeg boravka u rijalitiju izbegava sukob i svađu.

Ukoliko je neko od ukućana uvredio ili joj se drsko obratio, ona se oko toga nije preterano nervirala ili barem nije pokazivala da je grube reči pogađaju. Mahom se smejala.

Međutim, kako vreme prolazi izgleda da i flegmatična Meduza polako počinje da “puca po šavovima”. Ona je juče pažljivo slušala kako Mili Radosavljević vređa Anamariju Džambazov govoreći joj da je jeftina prostituka koja će na kraju ostati sama, bez muža i dece, pa je rešila da stane u odbranu svoje drugarice.

Mili, kada se toliko hvališ i prozivaš Anamariju, zašto ti nisi ništa stekao, kuio stan i nešto napravio. Predviđaš njoj da neće imati muža i decu, a sam si u ozbiljnim godinama i nemaš porodicu – odbrusila je Meduza Miliju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter