Izvor:
31.01.2017 u 21:55
0

SLEDI ČISTKA U „PAROVIMA“: Produkcija Happy televizije zaoštrila s uslovima boravka u luksuznoj vili, takmičari ne znaju šta ih večeras očekuje!

Takmičari zabavnog šou progarama „Parovi“ ni ne slute šta ih očekuje večeras.

U nameri da ovaj rijaliti učini dodatno zanimljivijim, produkcija Hepi televizije uzburkaće strasti u vili i večeras održati vanredne nominacije. To, međutim, nije sve.

Ovo će biti veliki izazov i za podršku takmičarima koji se bore za vrednu nagradu do 100.000 evra, jer će imati veoma malo vremena za glasanje, pošto će večeras, ubrzo posle nominacija biti i izbacivanja.

Ne pamti se da je produkcija u jednom danu organizovala i nominacije i izbacivanja, a prema nekim informacijama, večeras će gledaoci uživo gledati neverovatan obrt u „Parovima“, jer će biti više nego neočekivano.

Možemo samo da kažemo da niko nije zaštićen i da su svi takmiačri isti pred produkcijom i gledaocima, na kojima je poslednji sud da kažu – ko nastavlja takmičenje – objasnili su u produkciji Hepi televizije.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter