Izvor:
16.05.2016 u 13:24
0

DA LI MU VERUJETE? Brendon otkrio šokantne detalje o MACI!

U vili "Parova" sinoć je bilo izbacivanje, a ko je napustio vilu pročitajte OVDE. Pre toga došlo je do žestoke svađe između Brendona i Mace. On joj je uputio teške reči, pa je tako ispričao šta mu je Senada rekla.

Ona mi je ispričala da je profi ku*va, a da joj je pevanje pokriće. Rekla mi je da je imala dva abortusa, dva silovanja, a ja sam se zgrozio. Maca je imala puno mušterija, neke je otkačila ali sad ima nekoliko rekao je Brendon.

Tada se umešala Ružica i rekla da je isto uradio i Tijani Ajfon i prozivao je za abortus. Nakon toga Brendon je rekao ponovo da se Maca ponosi što se bavi prostitucijom.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter