Izvor:
29.12.2016 u 16:32
0

Kakav Mladen, kakvi bakrači! Teodora i zgodni maneken se NE RAZDVAJAJU, a sinoć su čak RAZMENJIVALI NEŽNOSTI! (foto)

Pobednica rijaliti šoa "Snajke" Teodora Radojičić ušla je u petu sezonu "Parova", ali ne sa svojim dečkom Mladenom Vuletićem.

Kako je crnogorski zavodnik rekao, on će malo da se odmori i da napuni baterije, a onda će se pridružiti svojoj devojci u luksuznoj zemunskoj vili. No, dok Mladen nije tu, njega izgleda menja maneken Marko Vlajković od kog se Teodora ne razdvaja!

Oni su sinoć u emisiji "Poželi pesmu" non-stop igrali zajedno, grlili se, nazdravljali, a izgleda da se Teodora ne osvrće na Mladenovo upozorenje da ne bude previše bliska sa muškim učesnicima.

Šta li će Mladen reći na ovo, ostaje nam da vidimo. Pogledajte fotografije:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter