Izvor:
29.12.2016 u 15:05
0

Svi ZANEMELI u studiju: Dalila se obratila Jeleni Krunić i javno joj UPUTILA… (video)

Poznato je da Dalila Mujić i Jelena Krunić nisu u najboljim odnosima, no izgleda da je Dalila rešila da zakopa ratne sekire sa go go igračicom, pa je sinoć uživo u programu, obraćajući se upravo njoj u emisiji "Upoznajte Parove" javno uputila izvinjenje.

Čula sam se sa Jelenom Krunić pre nekoliko dana, ona je komentarisala moju fotografiju, ja sam se tebi Jelena javila. Izvinila sma joj se jer sam je nazvala transvestitom, a to je bilo iz razloga što sma bila sa onim debilom i mnogi ljudi su mi dolazili i pričali svakakve gluposti kako ona s njim ovo – ono, a u stvari je kontra bilo – priznala je Mujićeva.

Pogledajte kako je Jelena reagovala kada je čula izvinjenje od Dalile:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter