Izvor:
12.12.2016 u 18:56
0

IŠAO NA IDENTIFIKACIJU: Gasttozzu POZLILO kada je VIDEO MRTVU MAJKU!

"Samo još to želim", rakla je mama Goca pre samo mesec dana.

Nenadu Marinkoviću Gasttozzu naglo je pozlilo kada je u Parizu video telo svoje majke Gordane Goce Marinković koja je u sredu iznenada preminula, a pronađena je u stanu u Parizu dva dana kasnije. On je teško podneo taj težak trenutak kada je kao član najuže porodice bio na identifikaciji, prenosi "Kurir".

Smrt mama Goce je potresla i Gastozove fanove koji su mu masovno izjavljivali saučešće na društvenim mrežama, ali najviše njegove najbliže. Ona je iznenada preminula od infrakta i nažalost nije dočekala da joj se za života ispuni velika želja – da bude baka.

Upravo to je ona rekla u jednom od svojih poslednjih intervjua, pre samo mesec dana. Pričala je tada o uspehu svog sina na promociji njegovog prvog singla.

Ponosna sam na mog jedinca. Uvek smo teško živeli i Nenadova želja je bila da postigne nešto u životu. Krenulo mu je od trenutka kad je ušao u rijaliti "Parove". Baš sam zadovljna i ponosna, a vidim da je i on. Uvek je punio klubove jer ima taj neki šarm, ljudi ga vole. Neka ga neka radi, sada će imati još više posla jer je konačno uradio pesmu. Toliko je to želeo – rekla je tada Gordana.

Nakon svega što je prošla u životu, ona je istakla da ima još samo jednu želju. Maštala je o tome da se njen sin oženi i postane otac.

Samo još to želim! Jeste da se nekad glupira i da svašta priča, ali zreo je on za porodicu. Nije mi važno da li će biti muško ili žensko, samo nek je živo i zdravo. Ali ne samo to. Ne želim da ima samo jedno dete, ne bi bilo dobro da pogreši kao ja. Eto, mene život nije mazio. Mučila sam se da bi mom Nenadu bilo lakše. Njegova sreća mi je važnija od svega na svetu. Sve dok ga vidim kako se smeje, meni je lepo – emotivna je bila mama Goca.

Srbijadanas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter