Izvor:
12.12.2016 u 18:38
0

Pozvali smo Macu Diskreciju: Evo šta ona kaže o TRAGIČNOJ situaciji u kojoj se našao Nenad! (video)

Bivša učesnica četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija, nije bila u najboljim odnosima sa Nenadom Marinkovićem Gasttozzom.

Njih dvoje su se na početku treće sezone smuvali, spavali zajedno ali su posle nastali problemi.

Oni su se više svađali nego družili i njihov odnos je bio veoma turbulentan.

Gordana Marinković, Gasttozzova mama je imala jako lepo mišljenje o Maci.

Ona je nju kada bi se god uključila u program hvalila i upućivala joj lepe reči i reči podrške.

Kada su je pitali da li joj je draža Maca ili Zorica ona je uvek bila na Macinoj strani i uvek je nju birala.

Na naše pitanje kako se oseća posle ove veoma užasne vesti da je Goca preminula, i da je Gasttozz ostao bez svoje najveće ljubavi i podrške u životu, Maca je rekla:

Žao mi je mnogo, to je strašno što se dogodilo, svi smo zatečeni, niko nije mogao da se nada tome. Ja sam prvo zvala Nenada kako bi mu izjavila saučešće i pružila mu podršku, međutim on se ne javlja nikome na telefon od kada je saznao za tu strašnu vest, pa sam ja odlučila da se oglasim na društvenim mrežama, da bi osetio da ima podršku i u meni.

Nenad i Maca su zaista pored svih svađa imali neki poseban odnos oni su često znali i da pričaju lepo i druže se, pa je valjda zato i volela toliko mama Goca, jer je videla da Maca nema loše namere prema njenom sinu.

Pogledajte, video:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter