Izvor:
12.12.2016 u 16:27
0

Čuvamo je od zaborava: Ako imate slabo srce, ne čitajte poruku koju je ova bivša učesnica uputila GASTTOZZU! (foto)

Tragična vest o smrti majke Nenada Marinkovića Gasttozza ujedinila je bivše simere iz rijalti programa ,,Parovi". Iako je povod koji je spjio takmičare tužan, lepo je znati da se bivši ukućani podržavaju i pomažu.

Poslednja se putem mreže Fejsbuk oglasila Magdalena Pejčev, koja je uz pretužne stihove ispratila mama Gocu i na ovaj način poručila Gasttozzu da je u ovim najtužnijim momentima uz njega:

– Nisam te zaboravio!!! A kako bih i mogao? Samo sam odabrao da ne pričam o tebi, ne spominjem te. Čuvam te kao najveće blago, skriveno u srcu. Tamo zaborav ne zalazi. Do tamo samo ja znam put. Damo odlazim kad god te se zaželim!!! – napisala je Magdalena.

Da podsetimo, Gasttozzova mama Gordana pronađena je pre nekoliko dana u njihovom stanu u Parizu, gde je otišla pre mnogo gofina da bi se izborila za bolju budućnost svog sina.

Pogledajte poruku podrške na fotografiji ispod:

Happytv.rs
Foto: Facebook/Magdalena Pejčev

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter