Izvor:
12.12.2016 u 14:44
0

Još ne dolazi sebi od šoka: Gastoz ne može da veruje da je ostao bez majke!

Sestra Nenada Marinkovića Tatjana otkriva da je on još uvek nesvestan da mu je majka Gordana preminula u 50. godini i da je odmah otišao u Pariz kad je čuo užasnu vest.

Vest o iznenadnoj smrti Gordane Marinković (50) majke pobednika treće sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" potresla je brojne obožavaoce rijaliti zvezde, ali najviše rodbinu i njegove dojučerašnje cimere iz TV šoua.

Gastozova polusestra po ocu Tatjana Radovanović kaže da se on zasad dobro drži jer još uvek nije svestan realnosti.
Tu noć su me svi zvali da me pitaju da li je tačno da je Goca preminula, ja nisam verovala u to. Pozvala sam Nenada, odmah mi je rekao: „Umrla je“. Počela sam da kukam, a Nenad me je smirivao. On faktički nije bio svestan šta ga je zadesilo. Meni je bilo loše zbog njega! Tek će osetiti bol! Sam je otputovao u Pariz – rekla je Tatjana.

Svi su ga zvali da mu izjave saučešće i upute mu reči utehe. Jedna od njih je pevačica Vesna Rivas, koja je nakon vesti o Gocinoj smrti preplakala celu noć.

Lila sam suze zbog Goce. Upoznala sam je u rijalitiju tokom Nenadovog i Zoričinog lažnog venčanja i zaista je bila divna žena. Tada mi se žalila na zdravlje i probleme s proširenim venama. Čak ju je i Gastoz više puta opominjao: „Kevo, nemoj toliko da radiš, stani malo! Nemoj to sebi da činiš.“ Međutim, nije vredelo! Znate kako naši ljudi grcaju i crnče u inostranstvu, tako je i Goca. Posao joj je bio mnogo važan – priča pevačica za Kurir.

Ona se priseća polufinalne večeri „Parova“, kada je Gastozu gledala u karte i, kako kaže, predvidela ružne događaje.
Gastoz me je zamolio da mu bacim karte da vidimo da li će on biti pobednik. Naravno, videla sam da neće biti prvi, ali istovremeno sam videla jednu groznu stvar i odmah sam ga upozorila. Rekla sam mu: „Gastoze, krajem novembra će se desiti nešto loše s tvojom majkom. Imaće ozbiljnih problema sa zdravljem i zgrušavanjem krvi. Moraš otići u Pariz i odvesti je na operaciju. Sa ovim se ne treba šaliti.

Vesna kaže da Gastoz tome nije pridao veliki značaj jer očigledno nije poverovao.
Eto, desilo se. Nije krajem novembra, omašila sam za nekoliko dana. Tuga! Ne bih se ni ja toga setila da mi prijateljica sinoć nije rekla da sam mu to videla u kartama, to se valjda emitovalo i na TV. Žao mi je i Nenada i Goce, koja nas je rano napustila – rekla je Rivasova za naš list.

Goca Marinković je preminula u sredu, a tek ju je u petak koleginica pronašla mrtvu u njenom stanu u Parizu. Odmah je pozvala Hitnu pomoć i policiju. Urađen je policijski uviđaj i obdukcija na licu mesta, koja je pokazala da je Goca doživela infarkt.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter