Izvor:
11.05.2016 u 02:42
0

VRATIO SE ZMAJ OD ŠIPOVA: Evo kako su ga „PAROVI“ i MARIĆ dočekali! (FOTO)

Posle skoro dve nedelje, legendarni Ilija Grahovac poznatiji kao Zmaj od Šipova vratio se u zabavno – humoristički program "Parovi" kako bi nastavio dalje takmičenje zajedno sa ostalim stanarima vile.

Naime, Grahovac je iznenada napustio šou kada je saznao da mu je rođeni brat Rajko poginuo. Posle sahrane i vrlo malo odmora, Ilija je ušao na velika vrata vile gde ga je dočekao Vita Tarot. Pre svih, Milomir Marić prišao je Zmaju i izjavio mu saučešće, a potom je Ilija krenuo redom i pozdravio se sa svima.

Gasttozz je takođe izjavio Zmaju saučešće, s obzirom da su se njih dvojica pomirili pre Ilijinog napuštanja rijalitija. Nenad ga je zagrlio, a Zmaj je nekoliko trenutaka gledao u njega.

Svi "Parovi" bili su zabrinuti zbog Zmaja koji, kako tvrdi pet dana nije spavao.

Ilija je pričao kako nikada ne bi naudio rejtingu Hepi televizije kao što su pojedini mediji preneli, a zatim je pričao o svom imanju koje je pokradeno. Zato je tražio da ga zaštiti, inače kada se bude završilo takmičenje, neće naći ništa u svom rodnom Šipovu.

Zmaj je kleknuo i poljubio pod, pričajući dalje o advokatima i komšijama iz Mrkonjić grada.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter