Izvor:
21.11.2016 u 16:18
0

Muka ga naterala: Zmaja od Šipova zadesila velika nesreća, pa odlučio da sebi oduzme… (video)

Popularni Ilija Grahovac proslavio se učešćem u rijaliti programu "Parovi". O njemu se priča u celoj Republici Srpskoj, a već kada ode na stočnu pijacu, e onda nastane pravi spektakl!

Naime, Zmaj od Šipova rešio je da proda svog konja, a kada je jedna televizija čula da će Ilija biti na stočnoj pijaci, odmah su novinar i kamerman stigli i pitali Zmaja zašto se odlučio na takav korak.

Bivši učesnik govorio je o stanju u selu i kako ljudi neće da rade, pa prodaju stoku i zemlju. On je ispričao da ne može više sam da se bori sa stokom jer nema sa kime da radi, pa je, kako kaže, najbolje da proda konja i da sebi oduzme dugogodišnjeg prjatelja. Pogledajte ovaj klip sa Zmajem:


Zmaj na vasaru prodaje konja by zmajevagarda

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter