Izvor:
16.12.2019 u 01:45
0

ZAPLAKAO PRVI PUT U RIJALITIJU: Mili nije mogao da sakrije suze! Miru je posmatrao kao pravog prijatelja! (FOTO)

OTIŠLA BEZ POZDRAVA: Kada je voditeljka izgovorila njeno ime, istog momenta je izašla napolje! (FOTO)

Izbacivanje Mire Praizović potreslo je mnogo takmičara. Smatraju da ona nije zaslužila da ispadne s obzirom da je pokazala dosta kvalileta. Mili Radosavljević je prvi put zaplakao:

Rekao sam da neću zaplakati, ali sada moram! Rećiču vam zašto! Kada je počinjao rijaliti, ona je znala da ja trebam da uđem. Bez obzira što smo se mi svađali, ona me je podržala i rekla da ćemo ući zajedno – ispričao je Mili kroz suze.

Ti i Mira ste prijatelji? – pitala je voditeljka Jelena.

Rekao sam joj da nemam snage, ali me je ona podržala. Ona je ovde kuvala i sve to. Ništa joj ne zameram i to je to – nastavio je Mili.

Pojedini takmičari, poput Ivana Marinkovića, smejali su se kada su videli da Mili plače. Dok ga je, s druge strane, Alberto Galorini podržao.

SVI SU JE PRERANO OTPISALI: Nisu se nadali da je baš ONA zauzela četvrto mesto! Pravo iznenađenje večeri! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter