Izvor:
10.12.2019 u 14:12
0

OSTAVIO DEVOJKU USRED SASTANKA: Alberto bez milosti napao rijaliti igrače! (FOTO)

LJUBAV BOLI: Opšti HAOS u ZEMUNSKOJ VILI! Obezbeđenje sprečilo da dođe do fizičkog kontakta! (FOTO)

U toku je sastanak u vili "Parovi" i takmičari iznose svoje mišljenje na temu: Ko je najzlobnija osoba? Evo šta je Alberto Galorini rekao:

Što se tiče najzlobnije osobe u vili, to su Mastor, Slađa Petrušić i na pomolu je treća, a to je Anastasija, moja devojka. Slađa Petrušić bi trebalo da utiče na nas kao profesionalac, da se mi ugledamo na nju, međutim ona radi sve kontra. Ona se protivi svakoj ljubavi, protiv svega lepog – ispričao je Alberto.

Mastor mi izigrava najboljeg prijatelja, a ovamo mi muva devojku. Ja sada raskidam sa Palčicom, pa možeš da se baciš na posao – rekao je Alberto.

Anastasija Stanojević Palčica je odmah skočila i uzvratila istom merom:

Ja sam s tobom danas raskinula! O čemu pričaš dečko? – vikala je Palčica.

PORANIO SA ŽELJAMA: Mastoru može samo OVAKVA devojka da osvoji SRCE! (FOTO, VIDEO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter