Izvor:
10.12.2019 u 11:26
0

ZAPANJEN NJENIM DOLASKOM: Alberto OVO nije očekivao! (FOTO)

SITUACIJA SE MENJA IZ MINUTA U MINUT: Do sad NEVIĐENO, nakon što ju je JAVNO PONIZIO, uradio je OVO! (FOTO)

Emisija "Jutarnja kafica", počela je turbolentnije nego inače.

Alberto Galorini je u Tajnoj sobi otkrio sve što misli o poseti njegove bivše devojke Aleksandre, koja mu je prodrmala tlo pod nogama.

BAJIĆEVA PRIZNALA SVE: OVO je RAZLOG njihovog RASKIDA! (FOTO)

– Ja sam zapanjen time što je onda skupila hrabrost i došla, ali i onim što je uradila. Generalno, što se tiče nas dvoje, kao i što sam već rekao, nemamo zajedničkih tačaka što se tiče ljubavi. Sam taj čin, što je ona meni uradila je zapanjujuć, jer je možda ona posle tog nekog vremena obratila pažnju da nismo zajedno. Verovatno je ovaj rijaliti u kome sam ja, probudio neke emocije i odlučila je da me povrati. Ja nisam želeo da otkrivam razloge našeg razilaženja. Mi se nećemo pomiriti, to je sigurno. Ja stojim iza svake svoje reči, a to ću pokazati i na poligrafu. – rekao je Alberto.

USLEDIO NEVEROVATAN ŠOK: Gledateljka besno vređala OVE takmičare! (FOTO)

Ostanite uz Happy televiziju i saznajte sve o vašim favoritima.

STARLETA OTKRIVA ŠOKANTNE DETALJE: Ko su poznati muškarci koji vole DEČAKE, a koji su sa njom VARALI žene!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter