Izvor:
08.12.2019 u 10:46
0

BOLI STARA LJUBAV?! Fitnes instruktorka progovorila o EMOCIJAMA koje gaji prema BIVŠEM! Evo KOLIKO JOJ GASTTOZ danas ZNAČI! (FOTO)

Naida Gadžo i Tatjana (njena najbolja prijateljica) od sino' su ravnopravne takmičarke luksuzne vile "Parova", i svojom pojavom unele su pravo osveženje među milionskim auditorijum.

Naime, mladu fitnes instruktorku je javnost upoznala još u šestoj sezoni, kada je Naida bila u romansi sa Nenadom Marinkovićem Gasttozom, te su je tada pratili brojni novisnki natpisi, i tekstovi.

Budući da je ona vatrena crnokosa, otkrila je da od nje možemo očekivati svašta, a ponajviše pravi šou program.

Obećala je da će biti svoja, iskrena, i prirodna, te je i odgovorila na pitanje koje muškarce širom regiona najviše interesuje, a to je kako ona stoji na ljubavnom polju.

– Iskreno ne želim da otkrivam imam li dečka, polako – rekla je Gadžova, te dodala u kakvim je odnosima sa bivšim dečkom, velikom rijaliti zvezdom koja uspešno gradi muzičku karijeru

– Gastozz i ja smo isključivo u prijateljskim odnosima. Toliko ću otkriti za sada – iskrena je bila Naida, koja je izazvala pravu buru u raskošnom kompleksu u Zemunu.

Šta će se to dalje dešavati u poznatom rijalitiju, ostaje da ispratimo u narednom periodu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter