Izvor:
07.12.2019 u 07:28
0

NIJE ZNALA ŠTA JE SNAŠLO: Maloletna imala PROBLEM SA POLICIJOM! Nakon što su našli NEDOZVOLJENE SUPSTANCE, ona se USPANIČILA pa je ovo uradila…! (FOTO)

Prošla noć je u raskošnoj vili "Parova" bila veoma dinamična posebno za Sanju Spasojević Barbi , koja je ogolila intrigantne detalje iz svog života.

Bez obzira na to što je ona nedavno proslavila punoletstvo, atraktivna plavuša je imala veoma buran život, te je čak umalo završila i iza rešetaka, a neprijatnu situaciju je podelila u emisiji "Vruća stolica" milionskom auditorijumu.

Spasojevićeva je priznala da je nakon jedne lude noći, završila u stanu sa muškarcima sumnjivog morala, ali da ona nije znala da ti momci koriste nedozvoljene supstance.

Nakon jednog izlaska, drugarica i ja smo otišle kod tih momaka sa kojim smo bile na žurci. Blejale smo sa njima u stanu, a onda je upala policija, i našla nedozvoljene supstance u stanu. Ja sam bila maloletna tada i morala sam da čekam da moji roditelji dođu po mene. Mnogo sam bila uplašena – ispričala je Barbi u jednom dahu, dok su je ostali cimeri pomno slušali.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter