Izvor:
04.12.2019 u 13:34
0

SEKSEPILNA PRLJA OPET PROVOCIRA JAČI POL: Ona ovako ZAVODI muškarce! (FOTO)

Bivša učesnica i voditeljka "Parova"; Nina Prlja, iz dana u dan dokazuje da je samo nebo granica.

Atraktivna Prlja u rijaliti program televizije Hepi ušla je kako bi obelodanila svoju stranu priče o skandalu koji se dugo provlačio po domaćoj štampi. Naime, atraktivna biša takmičarka "Parova" svojevremeno je boravila u Centralnom zatvoru optužena za šverc narkotika.

Posle i te kako dobrog plasmana u rijalitiju, Prlja je odlučila da izda autobiografiju, "Prvom klasom do ćelije 12", u kojoj je doslovce pisala o luksuznom životu u Dubajiu, ali i nimalo takvom životu u ćeliji Centralnog zatvora.

Nakon voditeljskog angažmana u "Parovima", Nina nije odlučila da se zaustavi, već se posvetila dizajnerskoj karijeri. Njene dizajnerske komede uveliko promoviše na svom Instagram profilu, a mnogobrojni fanovi svakodnevnim komentarima pokazuju da im se dopada sve što je Nina do sada uradila.

Ninine fanove je posebno iznenadila njena nedavna fotografija na društvenoj mreži "Instagram", koja je očarala njene mnogobbrojne pratioce.

Prlja pozira u džemperčiću , zar nije seksepilna, u ovom izdanju?!

Većina muškaraca se složilo sa tim da Prlja skida pogledom. Šta vi mislite?!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter