Izvor:
19.11.2019 u 11:32
0

PRIČA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! POGIBIJA MLADIĆA JOJ JE PROMENILA POGLED NA SVET: Anastasija prošla kroz PRAVU GOLGOTU! (FOTO)

PROČITAJTE I: MILIJANA STISLA I NE DA VIŠE: Samo je KUĆA INTERESUJE! (FOTO, VIDEO)

Vatrena crvenokosa i nova učesnica zabavno-humorističkog programa "Parovi" Anastasija Stanojević pokazala se kao ličnost bez dlake na jeziku, te već danas ulazi u teške sukobe sa opasnim rijaliti igračima.

Bez obzira na to što je maloletna, mlada Palčica je odlučila da se u rijalitiju bori sama protiv svih ne bi li došla do svog cilja.

Odmah po njenom ulasku svi su primetili tetovažu paukove mreže koju ona ima na nozi, a ekipa Hepi portala saznala je koja tužna priča se krije iza nje.

Stanojevićeva je istakla da ne želi da priča o bolnoj temi, ali izvor blizak njoj otvorio je sve karte, te otkrio kroz kakvu golgotu je Anastasija prošla.

– Anastasija je ličnost bez dlake na jeziku, i veoma borbena. Ona je prošla kroz veliku životnu dramu. Bila je u jako dugoj vezi sa jednim mladićem koji je poginuo, a tetovaža je uspomena na njega. On je bio stariji od nje – ispričao je dobro upućeni izvor koji je dodao da je bolje da od same Stanojevićeve saznamo ostale detalje, i to onda kada ona bude spremna da progovori o pogibiji muškarca kojeg i danas nije zaboravila.

Pročitajte kako su ukućani napali Palčicu u linku ispod:

http://happytv.rs/zabava/rijaliti-parovi/175308/paljba-po-palcici-pitanje-je-samo-da-li-si-polno-aktivna-dve-ili-cetiri-godine-foto

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter