Izvor:
15.11.2019 u 20:24
0

MILOJKO SE I DALJE NADA: Pokušaji ukućana da ga razuvere ZAVRŠILI SE NEUSPEŠNO! (FOTO)

MILIJANA ŽAPCU: Razvalio si me DVA PUTA dok je trajala žurka! (FOTO)

Posle emisije "Upoznajte Parove" sa Milojkom Božićem su krenuli u šetnju Aleksandra Jakšić i Mili Radosavljević.

Mili i Aleksandra su pokušali da mu objasne šta bi se desilo kad bi neki stariji muškarac ušao u vilu. Takođe su mu pričali da se Milijana ozbiljno zaljubila u Žapca.

Ma videćete vi kraj, za tri dana će to proći. Nije ona normalna! Znam ja nju dobro! Opet će ona trčati za mnom – vikao je Milojko samouvereno.

Nakon njegove izjave, Aleksandra je odustala od pokušaja da mu razjasni situaciju. Milojko je uveren da će mu se Milijana vratiti.

LEONTINA ŠOKIRALA GLEDAOCE: Izjavila kako su ona i Alberto tri puta vodili ljubav! Da li je ovo samo njena igra ili nešto više od toga? (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter