Izvor:
13.11.2019 u 15:10
0

KONAČNO ISTINA O PLASTIČNOJ HIRURGIJI: Rijaliti učesnice PROGOVORILE o svim ESTETSKIM ZAHVATIMA koje su imale! (FOTO)

JELENA GOLUBOVIĆ NE MOŽE BEZ JEDNE STVARI: Od Merlina traži da joj ispuni zahtev, ili…! (FOTO)

Slađa Petrušić, Sanja Mirkov i Slađa Petrović razgovaraju o plastičnoj hirurgiji i razmenjuju svoja iskustva. Slađa Petrović spomenula je jednog poznatom hirurga:

On je studirao medicinu u Rusiji i sve poznate ličnosti su išle kod njega. On odlično radi svoj posao. Jedan je od najboljih hirurga u gradu. On uradi onako kako on smatra da treba. Kad neko traži nešto više on odmah tu osobu pošalje negde drugde – rekla je Slađa Petrović.

Meni su ponudili u jednoj klinici, ali neću sada da imenujem. Kao šta god budem želela, oni će to uraditi. Ja stvarno to ne volim i pisalo se u tome u medijima. Čak ni ovo na licu od saobraćajne nesreće nisam sređivala – objasnila je Slađa Petrušić.

One se slažu da je preterivanje loše i da u svemu treba imati meru. Pogotovo Slađa Petrušić koja smatra da sve devojke koje počnu da se bave javnim poslom prvo drastično promene fizički izgled, umesto da rade na svojim unutrašnjim kvalitetima.

UŽIVA U NJEGOVOM ZAGRLJAJU: Na na minut se ne odvaja se od Žapca! Šta li će Milojko preduzeti povodom toga? (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter