Izvor:
13.11.2019 u 10:13
0

POSLAO JOJ INTIMNU FOTOGRAFIJU IZ KREVETA?! Ne kriju BLISKOST! (FOTO)

Bivša učesnica raskošne vile "Parova" Aleksandra Marjanović, emotivno je ispunjena.

Naime, sestra takmičarke luksuzne vile koja je u blagoslovenom stanju Anđeline Marjanović, Aleks izgleda je u vezi sa Dimitrijem Lazićem, koji je u raskošnom kompleksu bio do pre mesec dana.

U poslednje vreme se vode spekulacije da su njih dvoje u romansi, budući da su na društvenim mrežama objavili zajedničke atraktivne fotografije koje ukazuju na to da su njih dvoje u ljubavnoj vezi.

Njihovi pratioci na društvenim mrežama su ih već spojili, a da li između njih postoji nešto više od prijateljstva, ostaje da saznamo.

Podsetimo, Aleksandra je u sedmoj sezoni "Parova" bila jedna od najlepših devojaka u rijalitiju, a Lazić jedan od najpoželjnijih momaka u zabavno-humorističkom programu.

Marjanovićeva je ubacila Lazićevu sliku koju je on njoj poslao a opis je bio pomalo šaljiv, anketa je glasila:

– Ko je veći narcis Dikson, ili da, Dimitrije – prozvala je crnokosa svog dečka, ili možda dobrog prijatelja.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter