DOLAZI DO KRAHA MILOJKOVOG I MILIJANINOG BRAKA: Očekuje nas prvi razvod u istoriji rijaliti programa "Parovi"? SVI SU PREMNI ZA NAJGORE! (FOTO)

 

Milojko i Milijana Božić u osmu sezonu "Parovi" ušli su kao novopečeni bračni drugovi. U sedmoj sezoni njihova veza bila je na ispitu, koji se bezbolno završio, stoga su ovo dvoje takmičara odlučili da se zavetuju jedno drugom na večnu ljubav. 

Milojko je oprostio Milijani svaku grešku koju je počinila u prošloj sezoni i odlučio da mladoj devojci pruži još jednu šansu. Ove sezone situacija ništa manje nije napetija po Milojka Božića, koji je osuđen svoju suprugu da gleda dok čini preljubu sa drugim takmičarem. 

Nemanja Stamatović Zabac je novi rival Milojka Božića, a Milijana je ponesena emocijama i šarmom ovog starijeg gospodina, uplovila u paralelnu vezu!

Milojko je gledajući svoju dragu u zagljaju drugog, ugrozio svoje zdravlje a takmičari su izuzetno uplašeni zbog novonastale situacije i daljeg toka događaja. Zabrinutost je kulminirala onog momenta kad je Milojko zatražio razvod od svoje supruge. Milijanu ovaj nagli potez njenog supruga nije ucenio da prekine svoju ljubavnu romansu.

 

Preokret celoj situaciji je donelo to što je mlada Milijana zatražila razvod, ali kako je navela, ne zbog Nemanje Stamatovića Zapca, nego zbog Milijkovog posesivnog ponašanja.

Priča koje celu Srbiju intrigirala, par koji je dubor trag ostavio u rijalitiju "Parovi", dobija izgleda uskoro svoj epilog. Svaki sledeći korak ovih takmičara se pomno prati, i spremi smo da vidimo kakav će biti ishod Milijaninog neverstva!

ROMANTIČNA PRIČA JE DEFINITIVNO ZAVRŠENA?! Nekada su OVAKO hranili jedan drugog, danas NE RAZGOVARAJU! Razvod NEMINOVAN?! (VIDEO)

SKANDAL I TOTALNI PREOKRET! NEKO PLAČE, A NEKO SLAVI: Milijana histerirala, TRAŽI HITNO razvod od MILOJKA! (VIDEO)

HAOS! ZABAC JE VRTI OKO MALOG PRSTA: Milijana razočarana, PLAKALA I HISTERISALA ZBOG DRUGOG pred rođenim mužem! (VIDEO)

 

 

 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30  Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Parovi - Jutarnja kafica
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
19:55  Bingo
20:30  Upoznajte Parove
21:00  Ćirilica 
23:20  Parovi - Ispovesti
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro