Izvor:
12.11.2019 u 06:47
0

NIJE GUBILA VREME, ODMAH JE NASKOČILA NA NJEGA: Milijana i Zabac skriveni ispod jorgana, u VRUĆOJ AKCIJI! (FOTO)

Na Milijanino veliko iznenađenje, Nemanja Stamatović Zabac, posle kraće pauze vratio se u vilu "Parovi".

Milijana Božić probudivši ogromne simpatije i emocije kod Zapca tokom boravka u velelepnoj vili u Zemunu, najviše mu je nedostajala.

Takmičari nisu gubili dragoceno vreme, odmah su pohrlili da nadoknade sve što su propustili, grleći se i mazeću sinoć u Zapčevom krevetu.

Milijana se bezmalo razmišljanja prepustila svom ljubavniku iako je i dalje u braku sa svojim suprugom Milojkom Božićem koji je osuđen da sve to posmatra svojim očima!

Razvod je na pomolu, ali to ne sprečava ovu mladu devojku da uživa u pažnji koju joj pruža ovaj stariji gospodin. On je takođe zauzet, ali za granice za njih ne postoje, hemija vlada njima, i videćemo koliko su daleko spremni da odu!

ALBERTO U LJUBAVNIM PROBLEMIMA: Mili pritrčao u pomoć u poslednjem TRENUTKU! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter