Izvor:
09.11.2019 u 09:39
0

GOLUBOVIĆEVA I PETROVIĆEVA OTIŠLE U ZABORAV?! Pavao ODLEPIO za NJOM! (FOTO)

Pavao Vladilo, Jelena Golubović, i Slađana Petrović jesu ljubavni trio sa zamršenim odnosom koji intrigira čitavu javnost.

Naime, fitnes instruktor opasno je zaveo ozbiljne rijaliti igračice, te njega u vili smatraju jednim od najvećih šmekera.

Vladilo je na samom počeku rijalitija bio u kratkoj šemi sa atraktivnom pevačicom Jelenom Grujić, koja je nedavno izašla iz raskošnog kompleksa u Zemunu.

Međutim, bez obzira na to što ona više nije fizički prisutna u zabavno-humorističkom programu, Pavao je izgleda nije zaboravio o čemu sveduče komentari na društvenim mrežama.

– Pavao je tražio Jelenu Grujić nakon što se napio na žurci – bio je jedan od mnogobrojnih sličnih komentara na društvenoj mreži "Fejsbuk", te mnogi smatraju da je Pavao zaljubljen u Jelenu Grujić još uvek.

Da li je istina to da Vladilo još uvek nije zaboravio Grujićevu, ostaje da saznamo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter