Izvor:
23.10.2019 u 02:42
0

LJUBOMORNA SCENA! Tražio je ISTINU od nje, a ZAUZVRAT JE DOBIO OVO! Napravili TOTALNI HAOS u dvorištu vile „Parova“! (FOTO)

Kristina Ružić i Uroš Andrejić započeli su ozbiljnu svađu u dvorištu vile "Parova". Uroša je zanimalo zašto se Kristina udaljila i zašto ne želi da bude s njim:

Hoću da čujem razlog – zahtevao je Uroš.

Skloni se od mene! Odvratan si! – vikala je Kristina.

Ljubila si se sa mnom, a sad me guraš. Reci mi pravi razlog. Da li čuješ šta te pitam već 20 minuta?! Ljubila se sa mnom i svašta si radila, a sada me guraš – ponavljao je Uroš.

Tada je došao Mastor koji je stao u Kristininu odbranu i vikao na Uroša kako bi se sklonio od nje. U svađu se umešala i Dina Galorini koja tvrdi da Uroš radi sve iz koristi. S obzirom da sa Draganom Mitrović nema puno uspeha, želi da se vrati Kristini.

Ti si prošlost za nju, sada je ona sa Mastorom. Sada kad je video da ste se vas dvoje zbližili, odmah se umešao! – vikala je Dina.

Da li je Uroš ljubomoran ili je nešto drugo upitanju, videćemo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter