Izvor:
22.10.2019 u 19:16
0

SUZA SUZU STIŽE: Ivan Marinković nije mogao da sakrije svoje emocije! Ne želi da mu neko stane na PUT LJUBAVI! (FOTO)

Ivan Marinković ne može da sakrije koliko mu nedostaje njegova devojka Jelena. Otišao je u Tajnu sobu i ispričao sve što mu je bilo na srcu.

Ne znam kako uspevam da izvučem iz sebe energiju da učestvujem ovde! Treba mi još nešto da mi ona kupi. Znam sve vrlo dobro i neću da mi neko stane na put ljubavi. Ja znam šta ću da uradim, neće niko mene da spreči. Ja znam vrlo dobro šta treba da se desi. Ne verujem da vi hoćete da stanete na put ljubavi! Meni ona treba, ja bez nje ne mogu da živim, nema šanse! Ovo su moji poslednji trzaji – rekao je Ivan kroz suze.

Onda je usledila tužna muzika i Ivan nije mogao da sakrije svoje emocije. Suze su padale kao kiša. Jelena Golubović je ušla i pokušala da ga smiri:

To je znak da te voli, ne bi ti pustili ovu pesmu. Sigurno će ući danas ili sutra. Da te ne voli ne bi ti poslala poklon – tešila ga je Jelena Golubović.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter