Izvor:
22.10.2019 u 18:29
0

BOLJE IMATI GRAM SREĆE, NEGO KILO PAMETI: Mili PRED svima IZNEO svoju filozofiju ŽIVOTA i sve UĆUTKAO! (FOTO)

Milutin Radosavljević Mili je imao svoju predstavu u emisliji "Upoznajte Parove". Njega je mnogo iznerviralo to što Jelena Golubović želi da ga stavi u kaluup svoje predstave.

Ne želim da budem deo te farse jer sam prošao monogo toga, ja sam umetnik sam za sebe. Jesam ja sam šaner i to priznajem. Išao sam od raja do pakla i nazad. Ja sam umetnik života i ljubavi. I kakav je to način da ona određuje ko će koje reči da koristi ili ne koristi, nije fer zbog Kiki. Imam samo da kažem da je bolje imati gram sreće nego kilo pameti. To pričam iz iskustva i to velikog – rekao je Mili.

Tu ga je napao Ivan Marinković da je pred ulazak bio bez novca, a tu se u odbranu Milija javila Ornela Mijatović.

Gledajte uživo "Upoznajte Parove".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter