Izvor:
21.10.2019 u 22:09
0

POKUŠAO JE DA BUDE I SA ŽENOM: Šest mesec trajala veza, PUKLA zbog OVOGA! (FOTO)

MAJKA PRIZNALA KAKO JE SVE POČELO: "OVAJ trenutak bio je presudan da mi dete prizna ŠTA OSEĆA, a ja da ga PRIHVATIM!" (FOTO)

Emisija "Ispovesti" je u toku, a situacija je sve napetija.

Majka čoveka koji je bio transrodan i koji je ubio svog partnera, Dragica Abdulov, drhtavim glasom prisećala se detalja iz prošlosti. Napomenula je kako je njen sin pokušao pored terapije i da bude sa ženskom osobom, ali da nije išlo kako je zamišljao…

KO JE OBRAZOVANIJI: Mastor se brani od Mirinih PROZIVKI! Ona tvrdi da je PAMETNIJA! (FOTO)

Moj Goran je pokušao da bude i sa ženom, onda kada je moj suprug umro. Pokušao je sa njom šest meseci da bude, ali nije mogao, budući da je osetio da može biti samo sa muškarcima. A nadao se da će moći sa ženom. – rekla je Dragica.

Takođe, dodala je i da je ta devojka sa kojom je bio, bila mnogo zaljubljena u njega, te da misli da ga ona još uvek nije prebolela.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter