Izvor:
21.10.2019 u 22:00
0

MAJKA PRIZNALA KAKO JE SVE POČELO: „OVAJ trenutak bio je presudan da mi dete prizna ŠTA OSEĆA, a ja da ga PRIHVATIM!“ (FOTO)

KO JE OBRAZOVANIJI: Mastor se brani od Mirinih PROZIVKI! Ona tvrdi da je PAMETNIJA! (FOTO)

Vrelo veče u vili "Parovi" dok traje emisija "Ispovesti".

Na stolici ispred svih takmičara nalazi se Dragica Abdulov, majka Gorana Abdulova, koji je pre dve godine ubio svog partnera.

Vidno potrešena, govorila je o ovom nemilom događaju, ali pre svega o njegovom karakteru, te i kako je sve krenulo sa njegovoj transvestitosti.

– On je bio izuzetno povučen momak.Nije znao ni šta je pesnica. Kada je moj suprug umro, tada smo nas dvoje pričali iskreno o svemu tome, prihvatila sam ga takvog kakav jeste. – rekla je Dragica.

PROŠLOST KOJU JE MORAO DA PRIZNA: Uroš otvorio dušu Grujićevoj! (FOTO)

Dodala je i da je Goran od malena pokazivao tu tendenciju za ženskim polom, jer je izbegavao dečake, samo kako se nešto ne bi saznalo, a bio je izuzetno osetljiv.
– Niko ovakvu situaciju ne može razumeti osim ako se ne dogodi, ne daj Bože. Ja i dalje tvrdim da je moj Goran jako dobar, jer ja sam majka, ja njega najbolje poznajem. Od malena se oblačio u ženske stvari, dužio se sa devojčicama. Imao je jednu drugaricu koja mu je oko svega pomagala. Moj suprug nije ni hteo da priča o tome, ma ni da čuje. – istakla je Dragica.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter