Izvor:
18.10.2019 u 19:23
0

PREVARILA MUŽA S NJEGOVIM NAJBOLJIM PRIJATELJEM?! OSUDE pljuštale na sve strane, a ona se POTPUNO ZBUNILA! (FOTO)

POSLALA KOMŠIJU U ZATVOR?! Isplivali ŠOKANTNI DETALJI o privatnom životu Maje masaže! (FOTO)

Gost emisije "Upoznajte parove" Goran Vujičić Vuya postavio je jedno kontrovezno pitanje rijaliti učesnici Slađi Petrović:

Da li je istina da te je muž uhvatio sa njegovim najboljim drugom u krevetu u nekom hotelu i da ste se zbog toga razveli? – pitao je Vuya.

Jao Bože, ne znam odakle ti takve stvari da pričaš o meni, da skrnaviš moje ime. Ja sam na poligrafu imala takvo pitanje. Volela bih da za promenu čujem neku istinu – rekla je Slađa pa je nastavila:

Ja ne varam, ja samo ostavim i nastavim dalje. –

Po njenom izrazu lica možemo zaključiti da je Vuya izneo istinite detalje s obzirom da se smeškala i da nije znala kako da odgovori na njegovo pitanje. Potpuno se zbunila.

ISPOD KRATKE SUKNJICE VIRE GOLE NOŽICE: Vuletiću OČI ISPALE KADA JE SPAZIO OVAJ PRIZOR! (FOTO)

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter