Izvor:
15.10.2019 u 00:13
0

TETOVAŽA PIŠTOLJA, ALI NE PRIVLAČI JE KRIMINAL: Kristina tvrdi da jednostavno VOLI oružje! (FOTO)

JOŠ JEDAN INCEST U PORODICI?! KRISTINU ZADESILA SUDBINA MAJKE?! Ukućani U NEVERICI! (FOTO)

Kristina ne prestaje da intrigira javnost novim saznanjima, a jedno od stvari koja se primetila bila je njena tetovaža na desnoj ruci.

Žabac je primetio da ona na svojoj desnoj podlaktici ima istetovirane pištolje, pa mu je bilo čudno kako neko tako mlad ima to na sebi, te uopšte da da li je u tom svetu.

– Ja to imam jer izrazito volim pištolje, volim oružja. Pucala sam, jer mi je drug dao koji inače ima dozvolu za oružje. Nisam u kriminalu, ne volim takav svet, ali me oružja privlaće – rekla je u svoju odbranu Kristina.

HTELA ŽIVOT DA OKONČA LEKOVIMA: Kristina otkrila DIRLJIVU etapu svog života! UMALO DA ODE U SMRT! (FOTO)

Majka je potvrđivala njene reči, ali ostali takmičari bili su skeptični kada je u pitanju slika na ruci ove devojke.

– Ja mislim da mlada devojka ne treba imati takvo nešto na svojim rukama. Ja kao neko ko se bavio kriminalom mogu ti potvrditi da je to na tvojoj ruci usko povezano sa tim – reklo je Žabac.

Happytv.rs
Foto: Arfiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter