Izvor:
14.10.2019 u 23:30
0

JOŠ JEDAN INCEST U PORODICI?! KRISTINU ZADESILA SUDBINA MAJKE?! Ukućani U NEVERICI! (FOTO)

HTELA ŽIVOT DA OKONČA LEKOVIMA: Kristina otkrila DIRLJIVU etapu svog života! UMALO DA ODE U SMRT! (FOTO)

Uroš ne prestaje da intrigira svojim rečima, te je morao da napomene šta je čuo od strane Kristine veče kad je ušla.

– Ti si meni rekla da te je silovao otac, onda kada sam te pitao koja je to teška životna priča koju imaš iza sebe. Možda si se loše izrazila, možda si mislila na slučaj svoje majke, ali ja znam šta sam čuo – istakao je Uroš.

UKLJUČENJE KOJE JE IZAZVALO BURU: Komšinica TVRDI da Kristinina majka NE GOVORI ISTINU! "SVAKI DRUGI JU JE VOZAO!" (FOTO)

Kristina je burno reagovala kada je čula šta Uroš priča, te negirala sve te njegove reči.

– Ja ti to nisam rekla, mogu da se zakunem. Ne bi mi bio problem da priznam bilo šta, ali ako se nešto nije desilo, nemam pta da priznam – besno je uzvratila.

Njena majka je bikla puna neverice i želela je da natera Kristinu da prizna da li je nešto bilo, ali je ona ostala dosledna svog odgovora i držala se toga.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter