Izvor:
14.10.2019 u 22:20
0

ZAVRŠILE U SIGURNOJ KUĆI! Ostale bez ičega, JEDVA PREŽIVLJAVALE! Priča Kristinine mame od koje podrhtava glas! (FOTO)

UROŠ ZNA NEKU KRSTININU TAJNU? Njena majka ga ispitivala DO KRAJA! (FOTO)

Priča se nastavlja, a nije nimalo laka za slušanje!

Krisitinina majka, Snežana Brodar, kada se Kristini navršila 16 godina života, završile su u sigurnoj kući, ali je nakon izvesnog vremena Kristina morala da pređe da živi kod svoje bake koja ju je psihički maltretirala i tražla novac.

– Ostali smo bez igde ičega. Nismo imali novca i završili smo u sigurnoj kući. Bila je razmažena od strane mene, te je izrazila želju da ode kod bake u Topolu. Verovala je njenim rečima da će joj biti dobro kod nje, te da će joj otac obezbediti lepu budućnost kada izađe iz zatvora.- izjavila je Snežana.

Odlučila je da ostane kod bake, jedino zbog toga što se osetila zapostavljenom zbog toga što joj je majka pronašla novog muža.

– Imala sam društvo, imala sam momka u Topoli i sve me je vezivalo za to mesto. Možda je čudno, ali to je bio razlog koji je presudio da ostanem kod bake bez obzira na njeno psihičko maltretiranje – dodala je Kristina

Happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter