Izvor:
14.10.2019 u 05:28
0

DEVOJKE PRIČALE O PRVOM SE*SU: Nevena imala problem, Mira bila pijana, NEĆETE VEROVATI šta je JELENA ispričala! (FOTO) (VIDEO)

Devojke u vili "Parova" pričale su o gubitku nevinosti i kako je to uticalo na njih. Prva je bila Nevena Kalaver koja je podelila svoje iskustvo sa ostalim ukućanima. Bila je to jedna uzbudljiva priča.

Imala sam 15 godina i bila sam sa tim dečkom nekih sedam meseci. Ništa nije bilo, a onda smo uradili "to". Ljudi moji, da sam ja znala koliko je to lepo, ja bih to odmah uradila. No, imali smo problema da se otvorim, ali i otvorila sam se. Sa tim dečkom sam ostala posle deset godina – ispričala je Kalaverova.

Na to se nadovezala Mira Paizović koja je prvo seksualno iskustvo vezivala za crtani film "Himen".

A prvog seksualnog iskustva se ne sećam, jer sam bila pijana. Imala sam 16 godina – objasnila je Mira.

Jelena Golubović je ispričala da je nevinost izgubila sa 20 godina sa jednim Kipranibom. Zbog tog čoveka je učila grčki jezik.

Pre dve godine smo ponovo našli jedno drugo posle 20 godina. Otac mi je zabranio da idem na Kipar, jer se plašio da ću da zapostavim fakultet. Mnogo sdam se zaljubila, zaljubio se i on – ispričala je Golubovićeva.

Sneža Jovičić se odmah ogradila kako ne priča o svojoj intimi.

Prvog dečka sam imala u 21. godini i sa njim sam izgubila nevinost u 22. Zbog njega sam uradila milion gluposti – rekla je Sneža.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter