Izvor:
13.10.2019 u 14:11
0

NOVICA ZDRAVKOVIĆ ZA HAPPY PORTAL:“ Dušan je kao i ja, voli da popije, TO SMO MI BOEMI!“ (FOTO) (VIDEO)

Novica Zdravković rekao je ispred Happy portala šta misli o svom sinu, Dušanu Zdravkoviću te i njegovom ponašanju u ovom zabavnom programu.

Novice, nedavno ste imali operaciju, možete li nam reći kako se sada osećate?

– Tako je, nedavno sam imao operaciju, prekujuče sam izašao iz bolnice. Imao sam problem sa pljuvačnim žlezdama. Došlo je do hitne operacije, hvala Bogu pa je sve prošlo kako treba. Sada sam u redu – rekao je Novica.

Na pitanje šta misli o svom sinu, Dušanu odgovorio je samo rečima hvale, te i napomenuo slučaj alkohola, sa čime se Dušan susreo pre neku noć.

– Dušan je kao i ja, voli da popije. Ono što sam video, što mi je žena pokazala ja sam zadovoljan. On je saznao da sam u bolnici bio, pa je bio nesrećan, zato i voli da popije. Uz sve to je i zabavan, duhovit. Ne ume da se svađa, ne voli da se raspravlja. Deli lepe komplimente devojkma, što se meni dopada kod njega. – rekao je Novica.

Zdravković je tvrdio kako se njegovom sinu treba pokloniti pažnja od strane svakog učesnika, budući da vredi u svakom pogledu.

– On ima kontrolu. Bavi se pevanjem, njega treba slušati. Dobar je šoumen i ume da drži publiku budnom. Ja ne poznajem nikoga preterano u vili. Kako prolazi vreme, shvatiće i njega unutra. Mislim da će početi da mu se javljaju i bivše devojke, pošto će pokazati koliko vredi – završio je Novica.

POGLEDAJTE CEO INTERVJU U VIDEU ISPOD:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter