Izvor:
13.10.2019 u 12:19
0

„NE KAČI SE SAMNOM!“ Nakon ovog UPOZORENJA, uledila je AKCIJA! Niko nije mogao da VERUJE! (FOTO)(VIDEO)

Sanja Mirkov i Dimitrije Mijatov već duže vreme nisu u dobrim odnosima i sve više upadaju u ozbiljne okršaje. Ovog puta Sanja je bacila tanjir iz kojeg je jela! Ovako je on nju isprovocirao:

Kad smo već kod Banovaca, objasni mi šta si uradila. Nemoj da ustaješ, sad ćemo tek da se družimo! Neću da je pustim na miru – rekao je Mijatov.

Drugi ukućani koji su se tu nalazili, zamolili su ga da je ostavi na miru dok jede, ali je on to odbio, pa je Sanja iznervirana bacila tanjir njemu pod noge.

Hoćeš samnom da se igraš? Beži dalje od mene, ne kači se samnom! Imaš sreće što ga nisam bacila negde druge! – rekla mu je Sanja.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter