Izvor:
13.10.2019 u 10:16
0

UKAPIRALA JE NJEGOVU IGRU! Kada je videla da ŽELI NEŠTO S NJOM, odmah je uradila OVO i sasekla SVE U KORENU! (FOTO, VIDEO)

Mirjana Mira Praizović došla je u tajnu sobu kako bi se požalila na ponašanje Pavaa Vladila. Primetila je da joj se udvara i da želi nešto sa njom, ali samo zbog kadra:

Došla sam da dam izjavu povodom ovog klošara Pavaa. Upravu je bila Slađa. On samo traži kadar preko drugih ljudi, kači se na bilo koga i traži neku rupu bez dna. Ovo nije kuća za njega. On stalno meni prilazi, stoji pored mene. Zna da sam zauzeta i da se planiram udavati – rekla je Mira, a kada je Merlin izjavio da se on možda zaljubio u nju, počela je da viče:

Ma ne zanima me. Klošar stalno sedi pored mene, stoji mi iznad glave, drnda oko mene. Ja mu nisam ni Slađa ni Jelena za te rijaliti priče. On ide od jedne druge i traži rupu bez dna. To je sve perfidno i odvratno. Mrzim takve ljude! – objasnila je.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter