Izvor:
13.10.2019 u 09:55
0

SPREMNA JE NA SVE ZBOG ZADATKA! LJUBILI SE U TAJNOJ SOBI, A ONDA JE NAIŠLA ONA I NAPRAVILA PRAVU POMETNJU! (FOTO, VIDEO)

NEĆE DA JE OSTAVI NA MIRU: KRIJE SE PO ĆOŠKOVIMA, PROGANJA JE I NAPADA! NIJE IMALA IZBORA, PA JE URADILA OVO! (FOTO, VIDEO)

Milutiin – Mili Radosavljević i Aleksandra Jakšić poljubili su se u tajnoj sobi, dok je njegova devojka Sanja Mirkov igrala na žurci. Nije ni slutila da će Mili uraditi tako nešto, s obzirom da su njih dve ljute suparnice. Evo šta je Aleksandra rekla:

Poljubac je poljubac. Vi niste rekli gde, tako da jedno i drugo dolazi u obzir. Ipak ću ja birati. Evo ovako, moj otac nikad nije izdao ekipu, tako da neću ni ja. Ovo ću uraditi zbog njih i zbog fantastične žurke – izjavila je Aleksandra i poljubila Milija u usta. Tada je uletela Sanja:

Ja nisam ljubomorna, ali vraćam milo za drago – upozorila je i napustila prostoriju.

ZAVADILA IH FATALNA ŽENA! Jedan je čeka ispred TUŠ KABINE, drugi u DVORIŠTU, a desilo se OVO kad su se našli LICE U LICE (FOTO, VIDEO)

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter