Izvor:
13.10.2019 u 09:55
0

NEĆE DA JE OSTAVI NA MIRU: KRIJE SE PO ĆOŠKOVIMA, PROGANJA JE I NAPADA! NIJE IMALA IZBORA, PA JE URADILA OVO! (FOTO, VIDEO)

Kiki Nikolić i Snežana Jovičić započele su ozbiljnu svađu pri čemu su pale teške uvrede. Jedna drugu su napadale na sve moguće načine.

Gubi se od mene. Šta ti nije jasno? Ti meni daješ kadar. Hvala ti na tome! Rekla sam ti da se gubiš! Ja sam vam konkurencija za prvo mesto!- vikala je Sneža dok je bežala od Kiki.

Jao, baš si mi ti konkurencija. A ko si ti? Ti si se bre slikala gola, a modeli to ne rade! Stavili su ti masku da ti se ne vidi ta tvoja faca! – odgovorila je Kiki žustro.

Sneža je bežala od Kiki i pokušavala da se odbrani. Nije se mogla sakriti. Njih dve nastavljaju sa svađom, čak ih ni ostali takmičari ne mogu smiriti!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter